طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی

به گزارش وبلاگ فناوری های نو، نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بسیار قدیمی ترکی است که ماده اصلی آن پودر یا آردی به نام ثعلب است.

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی

به گزارش وبلاگ فناوری های نو، نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بسیار قدیمی ترکی است که ماده اصلی آن پودر یا آردی به نام ثعلب است. این پودر از ساییدن ریشه خشک شده گونه ای از گیاهان به نام ثعلبیان به دست می آید. مردمان روم باستان هم از این دسته از گیاهان برای تهیه کردن نوشیدنی استفاده می کردند و معتقد بودند که این گیاهان خواص زیادی دارند. ثعلب در حال حاضر بیشتر در خاورمیانه برای درست کردن بستنی و دسرهای دیگر استفاده می گردد.

مواد لازم برای نوشیدنی ثعلب:

شیر سرد: 2 فنجان عظیمشکر: به میزان دلخواهثعلب: نصف قاشق مرباخوریگلاب: 1 قاشق غذاخوریدارچین: برای تزئین

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب:

1. ابتدا 2 فنجان عظیم شیر سرد را در یک شیر جوش بریزید و به آن شکر اضافه کنید. اگر دوست دارید نوشیدنی شما شیرینی ملایمی داشته باشد، می توانید 1.5 قاشق چای خوری شکر اضافه کنید. میزان شکر بسته به سلیقه شما می تواند کمتر یا بیشتر باشد.

2. ثعلب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر و ثعلب در شیر حل شوند. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.

3. بعد از چند دقیقه که شیر گرم شد گلاب را اضافه کنید. بنا بر سلیقه خودتان می توانید برای عطر بیشتر گلاب بیشتری به نوشیدنی اضافه کنید.

4. نوشیدنی را کمی دیگر هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و داخل فنجان بریزید. برای تزیین می توانید کمی پودر دارچین روی فنجان بپاشید. این نوشیدنی را بهتر است گرم سرو کنید.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید