بخش ایرانشناسی یکی از پرمخاطب ترین بخش های کتابخانه ملی است
به گزارش وبلاگ فناوری های نو ، به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، احمدعلی مهری اردستانی رایزن فرهنگی کشورمان در سخنانی، با تشکر از همکاری های تأثیر گذار کتابخانه ملی گرجستان در مشارکت، برگزاری نمایشگاه ها و کنفرانس ها با رایزنی فرهنگی، ابراز امیدواری کرد که این همکاری ها ادامه یابد.
وی گفت: زمینه همکاری کتابخانه های ملی دو کشور بسیار زیاد است و باید از ظرفیت و تجربیات هر دو کتابخانه به برترین شکل استفاده کرد. وی با اشاره به وجود منابع و اسناد تاریخی مشترک دو کشور گفت: رایزنی فرهنگی آمادگی دارد تا در مورد تأمین کتب مورداحتیاج در حوزه ایرانشناسی و برگزاری کارگاه های تخصصی بازسازی اسناد و نیز لیست نویسی نسخ خطی ایرانی اسلامی به وسیله کتابخانه ملی ایران و بعلاوه انعقاد تفاهم نامه فی مابین سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و کتابخانه ملی گرجستان برای توسعه فعالیت ها همکاری و اقدام کند.
در ادامه رئیس کتابخانه ملی گرجستان با تشکر از رایزن فرهنگی و ارائه توضیحاتی در مورد فعالیت های کتابخانه گفت: بخش شرق شناسی و به ویژه ایرانشناسی کتابخانه ملی یکی از پرمخاطب ترین بخش های این کتابخانه است که دارای منابع بسیار خوبی است ولی کافی نیست لذا در این زمینه احتیاج به همکاری و مساعدت رایزنی فرهنگی داریم. وی ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری مشترک بین کتابخانه ملی گرجستان و رایزنی فرهنگی، از انعقاد و امضا تفاهم نامه همکاری بین کتابخانه های ملی ایران و گرجستان که موجب تعمیق و توسعه روابط فرهنگی می گردد نیز استقبال کند.
در انتها جلسه رایزن فرهنگی به اتفاق تامارا دمتراشویلی مسئول بخش ایرانشناسی کتابخانه از کتابخانه ملی گرجستان من جمله بخش ایرانشناسی بازدید کردند.
لازم به ذکر است کتابخانه ملی گرجستان بنام ایلیا چاوچوادزه در سال 1846 میلادی تأسیس شده است و زیرنظر مجلس گرجستان اداره می گردد و کتاب های موجود در این کتابخانه بیش از 3.700.000 جلد است.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران