کسانی که سیگار می کشند این خوراکی ها را بیشتر مصرف نمایند

به گزارش وبلاگ فناوری های نو، باشگاه خبرنگاران/ نیکوتین یک ترکیب آلی نیتروژن دار است که بیشتر در گیاهانی مانند تنباکو و در اندازه های کمتر در گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و فلفل سبز یافت می گردد.

کسانی که سیگار می کشند این خوراکی ها را بیشتر مصرف نمایند

نیکوتین نوعی ماده شیمیایی به شدت اعتیادآور است که در دخانیات وجود دارد و ترک آن بسیار سخت است، ولی با این وجود میلیون ها انسان در سراسر دنیا آن را استعمال می نمایند؛ البته با تغذیه سالم و استفاده از بعضی مواد غذایی میتوان این ماده مضر را از بدن دفع کرد.

نیکوتین چیست ؟

پس از دمیدن دود سیگار نیکوتین به جریان خون راه یافته و پس از حدود 7 ثانیه به مغز می رسد. نیکوتین همچنین می تواند به وسیله غشاء مخاط دهان (وقتی به صورت جویدنی مصرف می گردد) یا بینی (وقتی به شکل استنشاقی مصرف می گردد) و یا حتی به وسیله پوست (برچسب های نیکوتینی) جذب گردد.

با مصرف بعضی مواد غذایی می توان این ماده مهلک را از بدن دفع کرد که در این بسته به معرفی آن ها می پردازیم.

1. کلم بروکلی

بروکلی حاوی ویتامین هایی مانند B5، C و B است که کارش تنظیم فعالیت های بدن است. کمبود این گروه از ویتامین ها موجب اختلال در عملکرد بهینه بدن می گردد.

2. پرتقال

پرتقال از اعضای خانواده مرکبات است که غنی از ویتامین C بوده و نیکوتین را از بدن حذف میکند.

3. اسفناج

اسفناج حاوی فولیک اسید و ویتامین B9 بوده و به از بین برنده نیکوتین از بدن شهرت دارد. نیکوتین موجب اختلال در خواب می گردد و اغلب افراد مصرف نماینده دچار این مشکل هستند.

4. زنجبیل

زنجبیل یکی از بهترین مواد غذایی برای رهایی از عوارض ناشی از مصرف سیگار و نیکوتین است. باید گفت که زنجبیل خام عملکرد بهتری در کم شدن مصرف به دریافت نیکوتین، کاهش وزن و دفع سموم خون ناشی از مصرف نیکوتین دارد.

5. ذغال اخته

اسید موجود در ذغال اخته فرایند دفع نیکوتین از جریان خون را تسریع می نماید. همینطور این میوه مثل نیکوتین میزان قند خون را بالا می برد، از این رو، جایگزین مناسبی برای سیگار در هنگام تمایل به دریافت نیکوتین است.

6. لیمو

لیمو هم یکی دیگر از سلاح های قوی در نبرد ترک سیگار است! بعد از مصرف سیگار، نیکوتین تا 3 روز در بدن باقی می ماند و به سلول ها و منفذ های پوستی آسیب می رساند

7. هویج

استفاده مکرر از سیگار به صورت روزانه موجب کم شدن ویتامین A و C شده و تاثیر منفی بر عملکرد مغز دارد. همینطور موجب تخریب سلول های عصبی می گردد.

8. انار

مصرف سیگار موجب بالارفتن تپش قلب، فشار خون و هم کاهش سطح اکسیژن در خون و در مقابل، مصرف انار موجب کم شدن این عوارض، تنظیم جریان خون و فراوری گلبول های قرمز بیشتر می گردد.

9. جوانه گندم

استعمال سیگار موجب تنگ و سفت شدن عروق خونی می گردد. ویتامین E موجود در جوانه گندم و سایر غلات موجب بالارفتن خاصیت ارتجاعی سیستم گردش خون شده و خطر سکته قلبی را بویژه در سنین بالاتر کاهش می دهد.

10. کلم پیچ

کلم پیچ از اعضای خانواده کلم ها است که مصرف آن خطر مبتلا شدن به سرطان را کاهش می دهد. همینطور، کلم پیچ منبع سرشار از ماده ایزوتیوسیانات و سایر آنتی اکسیدان ها است که به دفع نیکوتین ذخیره شده در خون یاری می نماید.

منبع: همگردی

به "کسانی که سیگار می کشند این خوراکی ها را بیشتر مصرف نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کسانی که سیگار می کشند این خوراکی ها را بیشتر مصرف نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید